کوه نامه:
انجمن پزشکی کوهستان ایران: بنابه گزارش های رسیده به انجمن پزشکی کوهستان ایران در پی حادثه روز گذشته در مسیر جنوبی دماوند متاسفانه پس از تلاشهای بسیار امدادگران هلال احمر و کوه نوردان داوطلب مقارن ساعت 10 صبح امروز شنبه 93/8/3 پیکر بی جان کوهنورد حادثه دیده یافت شد.
به دنبال پیدا نشدن آثاری از کوهنورد حادثه دیده در شب گذشته، پرواز بالگرد امداد و نجات هلال احمر در دستور کار قرار گرفت و همچنین جستجو امدادگران کوه نورد از راه زمین ادامه یافت که در نهایت پیکر کوه نورد مصدوم در مسیر کافر دره و در ارتفاع 4800 متری کشف گردید.
وی احتمالا در ابتدا دچار شکستگی و صدمه از ناحیه «پا» شده و با همان وضعیت به وسیله تلفن همراه، تقاضای کمک نموده که سه نفر از کوهنوردان حاضر در منطقه بدنبال یافتن اثری از وی می روند و پس از 2 تا 3 ساعت جستجو، صدای وی را شنیده و نوری از طرف هد لامپ کوهنورد صدمه دیده مشاهده می کنند که پس از این صدا دیگر آثاری از وی در منطقه مشاهده نمی شود و به علت تاریکی هوا جستجو متوقف می شود. پس از صدای شنیده شده احتمالا مصدوم سقوط کرده و دچار ضایعات جدی سر و گردن می شود.
صبح امروز شنبه 93/8/3 هلی کوپتر جستجو و نجات هلال احمر پس از یافتن کوهنورد صدمه دیده چندین بار تلاش می کند تا پیکر وی را با وینچ به بالا کشیده و به پایین منتقل کند که به علت سختی دسترسی محل حادثه موفق نمی شود و مجبور به پیاده کردن نیروهای امداد گروه واکنش سریع هلال "ایثار" به سرپرستی آقای دکتر مقدسی می شود و تیم مزبور پس از رسیدن به کوهنورد صدمه دیده پیکر وی را بسکت کرده و در عصر روز شنبه به پناهگاه بارگاه سوم منتقل می کنند.
با توجه به طول کشیدن عملیات امداد و تاریکی شب، انتقال پیکر کوهنود فقید به وسیله هلی کوپتر به فردا یکشنبه موکول می گرددد.
کوه نورد حادثه دیده بنام "سهیل سلیمانی" اهل تهران، متاهل و صاحب فرزند بوده اند.