درخواست کمک از کلیه گروه ها و باشگاه های کوهنوردی استان تهران

بهرام پورعلی بابا 2775

هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی شمیرانات بدنبال مفقود شدن یک کوهنورد دیگر تهرانی در ارتفاعات توچال از کلیه گروه ها و باشگاه های کوهنوردی استان تهران که در پایان این هفته به ارتفاعات توچال صعود می نمایند تقاضای کمک نمود.

در این اطلاعیه آمده است متاسفانه هر چند که ارتفاعات توچال در پاییز و زمستان امسال از بارش خوبی برخوردار نبود ولی این ارتفاعات از آذر ماه سال جاری باعث از دست دادن جان 5 کوهنورد گردیده است. اولین کوهنورد در 23 آذر ماه و دومین و سومین آن دی ماه 93 و حال دو کوهنورد دیگر در ارتفاعات توچال کشته شده اند.

با توجه به آخرین این تلفات در دو روز گذشته که جان دو تن از کوهنوردان تهرانی را گرفت و پیکر یکی از آنها یافت شده ولی پیکر کوهنورد دیگر همچنان یافت نگردیده است این هیئت از کلیه گروه ها و باشگاه های کوهنوردی استان تهران که قصد صعود به ارتفاعات توچال را دارند درخواست می نماید در مسیر های کوهنوردی خود نقش جستجوگر نیز داشته و با هوشیاری نسبت به پیدا شدن پیکر سه کوهنورد مفقود شده کمک رسانی نمایند.

متاسفانه زمستان سال جاری زمستانی پرتلفات برای ارتفاعات شمالی تهران بود و تا بحال جان 5 کوهنورد را گرفته است.

هیئت کوهنوردی و صعودهای ورزشی شمیرانات درخواست می نماید در صورت مشاهده هر گونه اثری از مفقود شدگان فوق سریعا مکان مورد نظر را با جی پی اس موقعیت یابی نموده و اطلاعات لازم را دراختیار امدادگران هلال احمر و یا نیروهای امداد و نجات آتش نشانی مستقر در ولنجک و یا به هیئت کوهنوردی شمیرانات به شماره تلفن 09396910105 اطلاع دهند.

تلاشهای دو روز اخیر همچنان ادامه داشته ولی نتیجه ای برای یافتن یکی از کوهنوردانی که اخیرا دچار حادثه گردیده اند بدنبال نداشته است.

 

منبع : وبلاگ موسسه پزشکی کوهستان ایرنیان ( دکتر مساعدیان)